• پاسپورت آنتیگوا و باربودا

    دریافت پاسپورت آنتیگوا و باربودا در مدت زمان ۶ ماه برای ایرانیانی که اقامت کشوری دیگری را دار باشند امکانپذیر میباشد.
    امکان دسترسی بدون ویزا به کانادا، ایالات شنگن، بریتانیا، سوئیس، هنگ کنگ و اکثر کشورهای عضو مشترک المنافع بریتانیا.

پاسپورت آنتیگوا از طریق سرمایه گذاری

آنتیگوا و باربودا با داشتن سواحلی بکر، آب های فیروزه ای رنگ ، مناظری زیبا و همچنین آرامش فراوان به عنوان محبوبترین جزیره شناخته میشود.گفته شده است که آنتگوا دارای جزیره ای است که همه روزه در سال امکان دسترسی به آن فراهم می باشد.خانه های تابستانی بسیاری از افراد معروف از جمله اپرا وینفری و جورجیو آرمانی در این جزیره قرار دارد.

سوابق و اهداف کشور

فدراسیون یک کشور کوچک دارای دو جزیره و در حوضه کارائیب واقع شده است.این جزیره یک کشور مستقل است که استقلال خود را از سال 1981 بدست آورده است.با این حال، این کشور عضو مشترک المنافع بریتانیا باقی مانده است. این جزیره یکی از اعضای سازمان ملل متحد، سازمان کشورهای آمریکایی (OAS)، بازار مشترک کارائیب (CARICOM)، سازمان شرقی ایالات کارائیب (OECS)، بانک جهانی و صندوق بین المللی پول (IMF) می باشد.حکومت در این کشور مشروط به سیستم پارلمانی اروپا است.حکمرانی در این کشور توسط ملکه و یا پادشاهی است که توسط  فرماندار کل منصوب شده باشد.

این کشور اقامت اقتصادی را با توجه به مزیت توسعه در کسب و کار و کاهش مالیات ارائه می دهد.علاوه براین دارندگان گذرنامه میتوانند از سفری آزادانه به بیش از 100 کشور از جمله بریتانیا، کانادا، و کشورهای منطقه شنگن لذت ببرند.

اگر شما علاقه مند به دریافت تابعیت دوگانه هستید، میتوانید از طریق سرمایه گذاری در آنتیگوا اقامت اقتصادی این کشور را دریافت نمایید.

فرصت تابعیت در آنتیگوا از طریق برنامه سرمایه گذاری، به سرعت موجب دریافت اقامت قانونی می شود.وکلای باتجربه ما برنامه های مناسبی را برای دریافت اقامت ارائه می دهند.برای بدست آوردن تابعیت آنتیگوا از طریق سرمایه گذاری میتوانید با مشاوران شرکت Bahar GATE LTD  تماس بگیرید.

مبناهای  حقوقی

اقامت در آنتیگوا و باربودا توسط سرمایه گذاری یکی از گزینه هایی است که میتوان برای بدست آوردن تابعیت و یا پاسپورت دوم، از طریق آن اقدام نمود.

تابعیت از طریق سرمایه گذاری توسط مجلس به تصویب رسیده است.این قانون را می توان در بخش 6 قانون 2013 مشاهده کرد.مقررات اقامت در آنتیگوا از طریق سرمایه گذاری در قانون سال 2014 اصلاح شده است.

تابعیت از طریق سرمایه گذاری نیازمند متقاضیانی اقتصادی می باشد که بتوانند در صندوق توسعه ملی (NDF) و یا پروژه های املاک و مستغلات مورد تایید دولت سرمایه گذاری کنند.در مقابل، و پس از انجام روش های دقیق برنامه، متقاضی میتواند با ارائه سوء پیشینه خود برای خود و خانواده اقامت دریافت نماید.

مزایای پاسپورت آنتیگوا و باربودا

  • امکان دسترسی بدون ویزا به کانادا، ایالات شنگن، بریتانیا، سوئیس، هنگ کنگ و اکثر کشورهای عضو مشترک المنافع بریتانیا.
  • عدم نیاز به پرداخت مالیات بر درآمد، سرمایه، سود سهام، ثروت، ارث و هدیه در سراسر جهان.
  • عدم نیاز به نفی شهروندی در حال حاضر وهمچنین عدم نیاز به اطلاع رسانی به مقامات در رابطه با تابعیت جدید خود.
  • در طول دوره 5 ساله تنها 5 روز اقامت نیاز است.( اقامت 5 روزه میتواند پشت سر هم و به یکباره انجام شود)
  • این برنامه بر اساس قانون و توسط دولت در سال 2013 تضمن شده است.
  • انجام روند اقامت طی 6 ماه

مراحل و روش دریافت پاسپورت آنتیگوا

  • هفته اول

    تهیه یک نسخه کپی از گذرنامه برای ارائه به دولت.پرداخت هزینه برای راه اندازی مراحل مربوط به اقامت.پاسخگویی 24-48 ساعته.

  • هفته دوم تا چهارم

    ما به شما کمک میکینم تا اسناد و مدارک مربوط به چک لیست را جمع آوری نمایید.

  • هفته چهارم تا دهم

    این برنامه متعلق به شماست پس باید تمامی هزینه ها را پرداخت نماید. اگر شما گزینه سرمایه گذاری در املاک و مستغلات را انتخاب کرده اید باید شرایط مربوط به انتخاب خود را امضاء نمایید. این برنامه غیر قابل برگشت می باشد.

  • هفته دهم تا دوازدهم

    ارسال گزارش فعالیت های مربوطه  به دولت. در این مرحله دولت تصمیم خود را برای اعطای پاسپورت آنتیگوا و باربودا اعلام می نماید.

  • هفته دوازدهم تا چهاردهم

    در صورت پذیرفته شدن شما باید کمک مالی خود را به NDF اهداء کرده و یا اگر قصد سرمایه گذاری در املاک و مستغلات را دارید باید مبلغ مورد نظر برای خرید ملک را پرداخت نمایید.

  • هفته چهاردهم تا شانزدهم

    گواهی شهروندی و پاسپورت به نام شما صادر می شود سپس مبلغ سرمایه گذاری را پرداخت می نمایید.

header-001-1210x423 پاسپورت آنتیگوا و باربودا

پاسپورت آنتیگوا و باربودا

هزینه ها و تنظیم زمان برای دریافت پاسپورت آنتیگوا

دریافت پاسپورت آنتیگوا از سه روش امکانپذیر است:

  1. A) حداقل کمک نقدی 200000 دلاری به صندوق توسعه ملی(NDF).این مبلغ بصورت مستقیم به حساب کاربری وایز شده و این سرمایه گذاری توسط دولت اداره می گردد.
  2. B) خرید ملک به ارزش 400000 دلار و مورد تایید دولت.این املاک میتوانند ملک های موروثی با سند، سهام هتل، مالکیت کوچک و یا زمین باشند.
  3. C) ممکن است متقاضیان مبلغ 1500000 دلار را برای کسب و کاری که مورد تایید باشد سرمایه گذاری کنند.همچنین ممکن است متقاضیان خواستار سرمایه گذاری بصورت شراکتی باشند که در این صورت سهم هر فرد حداقل باید 400000 دلار و در کل مبلغ سرمایه گذاری 5000000 دلار آمریکا باید باشد.

صندوق توسعه ملی

200000 دلار اهداء

علاوه بر اهداء هزینه های دولتی باید پرداخت گردد:

50000 دلار متقاضی اصلی
50000 دلار همسر متقاضی
25000 دلار فرزندان وابسته بین 0-11 سال
25000 دلار فرزندان وابسته بین 12-17 سال
50000 دلار فرزندان وابسته بین 18-25 سال
50000 دلار پدر و مادر وابسته بالای 65 سال

املاک و مستغلات

حداقل سرمایه گذاری در املاک و مستغلات 400000 دلار می باشد که طبق ای برنامه متقاضی و خانواده برای دریافت اقامت واجد شرایط می شوند.

علاوه بر خرید املاک و مستغلات، هزینه های دولتی راهم باید پرداخت نمایید:

50000 دلار متقاضی اصلی
50000 دلار همسر متقاضی
25000 دلار فرزندان وابسته بین 0-11 سال
25000 دلار فرزندان وابسته بین 12-17 سال
50000 دلار فرزندان وابسته بین 18-25 سال
50000 دلار پدر و مادر وابسته بالای 65 سال

علاوه بر این متقاضیان بر اساس برنامه های خود باید از چک هایی در رابطه با فعالیت های قانونی اینترپل، چک جهانی و دیگر سازمانهای دولتی استفاده نمایند.

بررسی سوابق و فعالیت ها

7500 دلار بررسی سوابق متقاضی اصلی
7500 دلار بررسی سوابق همسر متقاضی
0 فرزندان وابسته بین 0-11 سال
200 دلار فرزندان وابسته بین 12-17 سال
400 دلار فرزندان وابسته بین 18-25 سال
400 دلار پدر و مادر وابسته بالای 65 سال

تمامی هزینه ها از جمله فرم های درخواست رسمی، صدور گواهی شهروندی و پاسپورت آنتیگوا، پیک و دیگر هزینه ها به عهده شرکت Bahar Gate LTD  می باشد.هیچ گونه هزینه پنهانی از متقاضی دریافت نمی گردد.

آنتیگوآ و باربودا به عنوان پاسپورت دوم

آنتیگوا و باربودا اقامت اقتصادی را ارائه می دهند که متقاضیان میتوانند از مزیت هایی مانند توسعه کسب و کار و مالیات های پایین استفاده نمایند.علاوه براین دارندگان گذرنامه آنتیگوا میتوانند بدون ویزا به بیش از 100کشور از جمله بریتانیا، کانادا، و کشورهای منطقه شنگن سفر کنند.اگر شما علاقه مند به دریافت تابعیت دوم هستید، برنامه CBI گزینه ای مناسب برای مجاز شدن و دریافت اقامت آنتیگوا و باربودا می باشد.

این برنامه به شما اقامت قانونی در آنتیگوا و باربودا و دریافت پاسپورت دوم  را ارائه می دهد.

برای دریافت پاسپورت آنتیگوا و باربودا میتوانید با مشاورین با تجربه ما تماس حاصل فرمایید.

header-001-1210x423 پاسپورت آنتیگوا و باربودا

پاسپورت آنتیگوا و باربودا