اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

زندگی و کار در اسپانیا برای حمایت از اقتصاد کشور برنامه ای برای سرمایه گذاران خارجی در نظر گرفته است که در ازای سرمایه گذاری در املاک و مستغلات به ارزش 500000 یورو می توانند اقات دائم و در نهایت شهروندی این کشور را دریافت کنند.

به اصطلاح با داشتن “ویزای طلایی اسپانیا”یا “ویزای کارآفرینی”می توانید در اسپانیا اقامت داشته باشید و به مدت 5 سال آن را تمدید نمایید. دارندگان این ویزا میتوانند آزادانه به سراسر کشورهای شینگن سفر کنند.

مدیران بین المللی کسب و کار، سرمایه گذاران و افراد مهم که در سراسر جهان فعال هستند این کشور را برای برنامه ریزی مالیاتی بین المللی و ایجاد شرایط بهتر برای زندگی انتخاب می کنند.

متقاضی علاوه بر خودش میتواند برای خانواده هم درخواست گذرنامه، اقامت و شهروندی دهد.

ویزای سفر آزادانه به بیش از 160 کشور از جمله آمریکا

شهروندی در اسپانیا (تابعیت  اتحادیه اروپا) سفری آزادانه با چشم پوشی از از ویزا را ارائه می دهد.

به این معنی است که می توانید  بدون ویزا به بیش از 160 کشور جهان از جمله ایالات متحده آمریکا،آسیا و بسیاری از کشورهای آمریکای شمالی،مرکزی و جنوبی سفر کنید.

برای به دست آوردن ویزا از طریق ویزای طلایی باید حداقل 500.000 یورو در املاک و مستغلات سرمایه گذاری کنید.

تابعیت اسپانیا یعنی داشتن پاسپورت و ویزای طلایی موجب 10 سال اقامت در اسپانیا میشود.

لطفا برای آگاهی بیشتر از اقامت و سرمایه گذاری در اسپانیا با ما تماس بگیرید.

اقامت و یا شهروندی در اسپانیا توسط سرمایه گذاری

دولت اسپانیا به سرمایه گذاران خارجی که به سرمایه و توسعه اقتصادی کشور کمک میکنند اقامت و یا شهروندی اعطا می کند.

با توجه به قانون تصویب شده توسط پارلمان اسپانیا در اکتبر 2013 در حال حاضر اقامت اسپانیا و یا ویزای طلایی اسپانیا به سرمایه گذارانی داده می شود که موجب توسعه اقتصادی کشور شوند.

متقاضیان باید حداقل 500000 یورو در املاک و یا مستغلات یا انتقال حداقل 1000000 یورو برای ایجاد کسب و کار جدید و یا حداقل 2000000 یورو در اوراق قرضه دولتی سرمایه گذاری کنند. برای سرمایه گذاری در کسب و کار جدید باید مورد تایید دولت واقع شده باشد. این ویزا اقامت موقت در اسپانیا را اعطا میکند و می تواند تا 5 سال تمدید شود.

پس از 5 سال میتوانید اقامت دائم و یا شهروندی را درخواست دهید.

سرمایه گذاران مجاز به سفری آزادانه به هر نقطه از مناطق شینگن در اتحادیه اروپا در هر زمان که بخواهند ،هستند.این برنامه موجب جذاب تر شدن ویزا به خصوص کسب و کار میشود.

برای دریافت ویزای طلایی فرآیندی مبتنی بر اقامت و سرمایه کذاری 10 ساله نیازمند است.پس از 10 سال در صورتی که واجد شرایط باشید میتوانید در خواست اقامت دائم بدهید.

اقامت تحت این برنامه مزایای کامل شهروندی در اروپا را اعطا می کند. به این معنی است که بدون ویزا میتوانید به بیش از 160 کشور ایالات متحده آمریکا،آسیا و بسیاری از کشورهای آمریکای شمالی، مرکزی و جنوبی سفر کنید.

متقاضیان باید در ابتدا یکی از سرمایه گذاریهای زیر را انتخاب نمایند:

  • خرید املاک و مستغلات به ارزش 500000 یورو
  • انتقال سرمایه به ارزش یک میلیون یورو
  • سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی به ارزش 2000000 یورو
  • ایجاد یک پروژه کسب و کار در اسپانیا که بعنوان “منافع عمومی”شناخته شود.

متقاضی باید یکی از چهار مورد را انتخاب نمایند.

بازه زمانی برای تکمیل اسناد و مدارک جهت سرمایه گذاری 20 روز است.

وکلای ما با ویزای قانونی می توانند در مورد چگونگی مهاجرت و سرمایه گذاری در اسپانیا شما را راهنمایی منند و به تمام سوالات شما پاسخ دهند.

زندگی،کار و یا تحصیل در سراسر کشورهای اروپایی

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در اسپانیا منجر به اقامت در جایگاهی بی عیب و نقص برای متقاضی و خانواده اش می شود.

متقاضی پس از گرفتن اقامت شهروندی می تواند در هر یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا زنگی،کار و یا تحصیل نماید.

لطفا برای آگاهی بیشتر با ما تماس بگیرید.

سوال های متداول اقامت اسپانیا از طریق خرید ملک

سوالات زیر مربوط به چگونگی اقامت و شهروندی در اروپا می باشد. اگر پاسخ سوالات را دریافت نکردید می توانید با ما تماس بگیرید.

منظور از ویزای طلایی اسپانیا چیست؟

در سپتامبر سال 2013 اسپانیا یک نوع اقامت جدیدی برای سرمایه گذاران در نظر گرفته که به عنوان ویزای طلایی معرفی شده است. این قانون جدید برای تسهیل سرمایه گذاری خارجی و شهروندانی که در اتحادیه اروپا نیستند برنامه ریزی شده است.

برخی از دلایل برنامه ویزای طلایی برای جذب سرمایه گذاران بین المللی چیست؟

مدیران بین المللی کسب و کار، سرمایه گذاران و افراد مهم که در سراسر جهان فعالیت می کنند می توانند برنامه ریزی مالیاتی بین المللی و شرایط امن زندگی را برای خود فراهم کنند.

از دیگر مزایای ویزای طلایی شامل موارد زیر است:

  • سفری آزادانه به بیش از 160 کشور از جمله:آمریکا، کانادا و اروپا
  • زندگی در مکانی امن با آب و هوایی گرم
  • این ویزا شامل فرزندان و در آینده نوه ها هم می شود همچنین آنها میتوانند آزادانه در بسیاری از کشورها کار، زندگی و یا تحصیل کنند.
  • ارائه کیفیت بهتر زندگی برای خانواده از جمله مراقبت های بهداشتی و محیط های آلوده
  • دارای املاک و مستغلاتی نسبتا کم قیمت
  • دارای مزایای امنیت شخصی
  • آزادی در ارتباط با داشتن پاسپورت دیگر کشورها

متقاضی میتواند پس از 10 سال اقامت درخواست شهروندی دهد.

حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای دریافت ویزای طلایی چقدر است؟

حداقل سرمایه گذاری در املاک و مستغلات 500000 یورو تعیین شده است. متقاضی برای این نوع سرمایه گذاری نمیتواند وام دریافت کند بلکه باید مبلغ سرمایه گذاری را نقدا بپردازد.

علاوه بر این ،سرمایه گذاری باید بعد از 29 سپتامبر سال 2013 در قانون ثبت شده باشد. خرید املاک و مستغلات  قبل از این تاریخ موثر واقع نمی شود. روش دیگر، سرمایه گذاری برای ایجاد یک پروزه جدید کسب و کار که به عنوان “منافع عمومی” به رسمیت شناخته شود و یا سرمایه گذاری به ارزش 2000000 یورو در اوراق قرضه دولتی و یا انتقال 10000000 یورو به سهام شرکت ویا سپرده های بانکی.

آیا ویزا شامل اعضای خانواده هم می شود؟

بله. شامل همسر، فرزندان زیر 18 سال و وابسته های تحت کلفل نیز می شود.

روند درخواست چقدر طول می کشد؟

روند این درخواست حدود 20 روز طول می کشد. اما برای خرید املاک و مستغلات باید از قبل برنامه ریزی شده باشد.

در چه نوع از املاک و مستغلاتی میتوانیم سرمایه گذاری کنیم؟

شما میتوانید انتخاب کنید چه نوع ملکی را خریداری کنید. مسکونی، تجاری و یا زمین. شاید شما خواستار سرمایه گذاری در هر سه نوع ملک باشید.

آیا سرمایه گذاری باید در اسپانیا باشد یا میتوانیم در املاک و مستغلات دیگر جزایر سرمایه گذاری کنیم؟

شما میتوانید از زمین های واقع در اسپانیا یا یکی از جزایر بالئارس، مایورکا، منورکا و یا آی بیزا سرمایه گذاری کنید.

آیا شما در پیدا کردن املاک ما را داری میکنید؟

بله. وکلای ماهر ما با آژانس های معتبر املاک در ارتباط بوده و برای پیدا کردن ملکی ایده آل شما را راهنمایی می کنند.

برای دریافت ویزا لازم است به آنجا سفر کنیم یا برای مدتی در آنجا اقامت داشته باشیم؟

خیر. لازم نیست شما در آنجا اقامت داشته باشید. ویزای اقامت برای یک سال صادر میشود. در دوره اولیه هیچ نیازی به اقامت نمی باشد. پس از یک سال میتوانید ویزا را برای دو دوره 2 ساله تمدید کنید به شرطی که سرمایه گذاری حفظ شده باشد. شما با استفاده از این ویزا میتوانید آزادانه به مناطق شینگن در هر زمان که مایل باشید سفر کنید.

این برنامه باعث میشود دریافت این ویزا خصوصا برای کسب و کار جذاب تر باشد.

من میخواهم درخواست اقامت دائم و یا شهروندی بدهم. آیا باید به اسپانیا سفر کنم یا  برای مدتی از سال در آنجا حضور داشته باشم؟

بله برای درخواست اقامت دائم شما باید 6 ماه از 5 سال را در آنجا حضور داشته باشید. اگر شما بخواهید درخواست شهروندی بدهید باید جمعا 10 سال در آنجا حضور داشته باشید.

با داشتن ویزای طلایی چه مدت میتوانیم در آنجا اقامت کنیم؟

این ویزا به سرمایه گذاران اجازه یک سال اقامت میدهد. پس از گذشت یک دوره یک ساله شما میتوانید برای دو دوره 2 ساله این ویزا را تمدید کنید. به شرطی که سرمایه گذاری در طول این مدت حفظ شده باشد.

آیا ویزای طلایی به من اجازه کار کردن می دهد؟

بله با داشتن ویزای طلایی شما میتوانید در اسپانیا زندگی و یا کار کنید. اجازه کار و یا حق زندگی در قانون تصویب شده است.

آیا میتوان خارج از اسپانیا مالیات را نگه داشت؟

بله دارندگان مجوز میتوانند مالیات خود را  در خارج از اسپانیا و برای یک دوره کمتر از 183 روز در سال نگه داشت. همچنین اجازه اقامت را می توان حتی با غیبت بیش از 6 ماه در سال هم تمدید کرد.

چه تفاوتی میان اقامت از طریق سرمایه گذاری در اروپا با برنامه سرمایه گذاری در اسپانیا و دیگر کشورها از جمله بلغارستان،مالتا،قبرس و یا پرتغال می باشد؟

برای دریافت ویزای طلایی اسپانیا  متقاضی باید 500000 یورو برای سرمایه گذاری در املاک و مستغلات، انتقال یک میلیون یورو برای سرمایه گذاری در سهام، پرداخت 2 میلیون یورو برای سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی و یا راه اندازی کسب و کاری جدید که موجب پیشرفت و توسعه اقتصادی کشور شود. متقاضی پس از 10 سال می تواند در خواست شهروندی دهد.

شهروندی در اسپانیا از طریق سرمایه گذاری

این کشور گزینه های مختلف سرمایه گذاری را فراهم می کند که از 210000 یورو شروع می شود و پس از 5 سال وضعیت اقامت معلوم می شود.برای سریعتر شدن وضعیت اقامت متقاضی باید 330000 یورو سرمایه گذاری کند در این نوع سرمایه گذاری وضعیت اقامت 18 ماهه معین می شود.

برای آگاهی از دیگر کشورها میتوانید به سایتBahar Gate LTD مراجعه نمایید .

منظور از منطقه شینگن چیست؟

اقامت در اسپانیا باعث میشود بدون هیچ گونه ویزا به مناطق اروپایی سفر کنید. منطقه شینگن دارای 26 عضو است که برای رفت و آمد در این کشورها احتیاجی به ویزا نمی باشد. این کشور به عنوان مقصد مسافرت های بین المللی در نظر گرفته شده است که دارای سیاستی رایج است.

پس از آنکه گذرنامه شهروندی در اسپانیا را دریافت کردم، قادر به سفر به ایالات متحده آمریکا با پاسپورت اسپانیا می باشم؟

بله گذرنامه اسپانیا به شما اجازه مسافرت به ایالات متحده را می دهد و طبق این برنامه شما می توانید بدون ویزا به مدت کمتر از 90 روز در ایالات متحده اقامت داشته باشید.

spain2-1500x430 اقامت اسپانیا

اقامت پرتغال

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.