• اقامت پرتغال

    کشور پرتغال در اکتبر 2012 ، مجوز اقامت طلایی خود را برای سرمایه گذاران معرفی نمود. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد به دارنده ویزا امکان می دهد تا با آزادی به 26 کشور عضو شینگن در اروپا برود. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از 6 سال اقامت کسب خواهند کرد.

    مشاهده ویدیو تبلیغاتیدانلود کاتالوگ

اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

برنامه ویزای طلایی پرتغال ( اقامت پرتغال ) اقامت 6 ساله را مبتنی بر سرمایه گذاری برای اتباع غیر اتحادیه اروپا به ارمغان می آورد. پرتغال اقامت و شهروندی را به متقاضیان ارائه می دهد.

تنها 7 روز در سال نیاز به اقامت در پرتغال می باشد.این برنامه به شما اجازه میدهد تا آزادانه  و بدون ویزا به 28 کشور منطقه شینگن سفر کنید.

برنامه اقامت و شهروندی که کشور پرتغال از طریق سرمایه گذاری ارائه میدهد برای گسترش اقتصاد ملی این کشور می باشد.مانند دیگر کشورها از جمله:مالتا(برنامه سرمایه گذاری شخصی)،قبرس(شهروندی توسط سرمایه گذاری) و اسپانیا(ویزای طلایی).

این نوع سرمایه گذاری در ایالات متحده به عنوان 5EB- (اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری) تایید شده است اما کشور کانادا هم از این نوع سرمایه گذاری برای  اقامت دادن استفاده می نماید.

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با 22394398-021 تماس بگیرید.

مزایای اقامت پرتغال ( ویزای طلایی پرتغال )

  • زمان رسیدگی توسط دولت 30 روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت) .
  • هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.
  • این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
    مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
  • التزام داشتن اقامت حداقل است( یک هفته در سال).
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

روشهای اخذ اقامت پرتغال:

کشور پرتغال در اکتبر 2012 ، مجوز اقامت طلایی خود را برای سرمایه گذاران معرفی نمود. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد به دارنده ویزا امکان می دهد تا با آزادی به 26 کشور عضو شینگن در اروپا برود. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از 6 سال اقامت کسب خواهند کرد.

شرایط درخواست اقامت پرتغال از طریق ویزای طلایی

  1. درخواست کننده باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد و به شکل قانونی در کشور اقامت داشته باشد.
  2. درخواست کننده نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  3. درخواست کننده باید حداقل 25 سال سن داشته باشد( حداکثر سن لحاظ نشده است).
  4. درخواست کننده باید یکی از گزینه های زیر را انتخاب کند:

(1) املاک و مستغلات خریده باشد( مسکونی، تجاری یا قطعه زمین)حداقل به میزان 500,000 یورو ( بدون امکان گرفتن وام )؛ یا (2) انتقال 1,000,000 یورو به بانک پرتغال. این سرمایه گذاری باید حداقل 5سال در این کشور باشند ( یا تا زمانی که حق شهروندی به درخواست کننده اعطاء گردد). (۳) سرمایه گذاری ۳۵۰.۰۰۰ یورویی به مدت ۵ سال همراه با سود ۴٪ سالیانه

درخواست کننده باید از نظر عدم داشتن سوء پیشینه چک شود.

اقامت پرتغال

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.