اقامت آلمان از طریق خود اشتغالی ( پاراگراف 21 اقامت )

قابل توجه مدیران و متخصصین شرکت ها، علاقمندان به مهاجرت به کشور آلمان
شرکت مشاوران بین الملل پارس تاکان با افتخار مطالب مربوط به مهاجرت به آلمان از طریق خود اشتغالی ( پاراگراف 21 اقامت )  تقدیم شما می نماید.

طبق قوانین  مهاجرتی و اقامت بلند مدت کشور آلمان شما میتوانید اقامت کشور آلمان از طریق خود اشتغالی ( پاراگراف 21 اقامت ) برای سهامداران و مدیر عامل شرکت بدست آورید. مدت زمان انجام کار از ابتدا تا دریافت ویزای اقامت 6 تا 8 ماه می باشد. سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی شرکت نوع مسئولیت محدود ( GmbH ) و افتتاح حساب  بانکی شرکتی  25.000 یورو می باشد و برای راه اندازی شرکت سهامی خاص ( AG ) به سرمایه 50.000 یورویی احتیاج می باشد.

برای ورود به کشور آلمان از طریق خود اشتغالی ( پاراگراف 21 اقامت ) و سرمایه گذاری شما باید یک طرح توجیهی اقتصادی به اداره بازرگانی ارائه دهید که برنامه کار 3 سال آینده شرکت خود را توضیح دهید، شرکت ما در زمینه  آماده سازی طرح توجیهی اقتصادی شمارا در این زمینه یاری می نماید.

اقامت آلمان

اقامت آلمان

شرایط درخواست اقامت آلمان :

از نظر قانونی چند شرط اساسی زیر برای تقاضای درخواست اقامت کشور آلمان لازم و ضروری می باشد

  • طرح توجیهی اقتصادی ( Business plan ) قابل قبول که مورد تائید اداره بازرگانی آلمان باشد. ( شرکت ما در آلمان با دارا بودن تیم اقتصادی خبره و مجرب می تواند شمارا در این راه یاری نماید.)
  • ارائه زندگی نامه (مدرک تحصیلی و مدارک شغلی ) لازم به ذکر است که تنها برای ارائه به سفارت می باشد.

شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای 3 سال آینده، 250.000 € یورو باشد .

ضمناً یادآور میشود کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین ( تمامی هزینه های پرداختی مانند اجاره مسکن خرید وسایل شرکت حقوق کارمندان ، خوراک ، پوشاک و… ) شامل آن 250.000 € یورو محسوب خواهد شد.