• برنامه اقامت مالتا

    اخذ اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری به میزان 250 هزار یورو به مدت 5 سال، در بخش اوراق قرضه دولتی، امتیاز A+
    اقامت مالتا به معنی اقامت بدون محدودیت زمانی و مکانی می باشد.
    امکان سفر به کشورهای شینگن
    اخذ اقامت دائم در یک مرحله
    دریافت پاسپورت مالتا در صورت داشتن پیش نیازهای مورد نیاز

اقامت مالتا – اقامت دائم مالتا

کشور مالتا، کشوری زیبا با جاذبه های فراوان است، که این باعث جذب گردشگران به این منطقه می شود. اقامت مالتا از طریق سرمایه گذاری این امکان را به همه افراد می دهد که با دریافت اقامت مالتا، امکان سفر به تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا را در قالب ویزای شینگن داشته باشند.

  • سفر به کشورهای اتحادیه اروپا با ویزای شینگن
  • 5 سال اقامت دائم، قابل تمدید
  • اجباری نبودن اقامت در مالتا
  • سرمایه گذاری فقط برای 5 سال اول لازم است
  • مالیات فقط شامل درآمدها در مالتا و حقوق بازنشستگی می شود.
  • اعضای خانواده نیز شامل این برنامه اقامت مالتا می شوند.
residence-permit اقامت مالتا - اقامت دائم مالتا

اقامت مالتا

مزایای دریافت اقامت مالتا:

  • انجام پروسه بسیار سریع، 3ماهه DD تا نامه پذیرش. تقریبا دو هفته ای برای تایید اقامت و کارت اقامت
  • دریافت اقامت مالتا به همراه همسر، فرزندان و فرزندان تحت پوشش، پدر و مادر و پدربزرگ و مادر بزرگ
  • مالیات در مالتا بسیار مناسب می باشد.
  • اقامت در مالتا برای مدت طولانی امکان پذیر می باشد و همچنین فرد متقاضی و خانواده آن می توانند به هرکدام از 25 کشور اتحادیه اروپا به راحتی سفر کنند.

هزینه های درخواست اقامت مالتا

الف) سرمایه گذاری قرضه با امتیاز A  به میزان 250 هزار یورو برای 5 سال

ب) هزینه بررسی پرونده توسط دولت به میزان 30 هزار یورو

ج) هزینه انجام کار توسط وکیل به میزان 40 هزار یورو

د) اجاره خانه (حداقل)  به میزان 10 هزار یورو برای 5 سال

پیش نیازها دریافت اقامت مالتا

  • سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی به میزان 250 هزار یورو برای 5 سال
  • اجاره ملک به میزان حداقل 10 هزار یورو برای 5 سال
  • هزینه دولت برای بررسی پرونده 30 هزار یورو برای خانواده تا 4 نفر
  • تنها یک سفر به مالتا برای دریافت ویزای اقامت از سوی متقاضی لازم است.

قوانین لازم برای شهروندی

  • طبق قوانین شخص خارجی متقاضی برای شهروندی، به شخصی اطلاق می گردد که مراحل پذیرش خود را طبق فرمت های اعلام شده انجام داده است و برای شهروندی اقدام کرده است.
  • به مدت 12 ماه قبل از ارائه درخواست در مالتا بوده است.
  • در بازه 6 سال قبل از مرحله پذیرش که بازه 12 ماه در آن قرار دارد، حداقل به میزان 4 سال در مالتا اقامت داشته است.
  • دانش کافی زبان مالتایی یا انگلیسی داشته باشد.
  • دارای سو پیشینه نباشد.
  • شهروند خوبی خواهد بود

مالت (MALTA )

جمهوری مالت یکی از کشورهای کوچک در قاره اروپاست که مجموعه‌ای از هفت جزیره است که سه تای آنها غیر مسکونی هستند. آب و هوای آن گرم است.مالتا بعنوان یکی از کشورهای برتر برای زندگی در سال 2010 معرفی  شد.

در حال حاضر کشور مالتا یکی از کشورهای عضو شنگن میباشد که شرایط کاری نسبتا خوبی دارد و همچنین کسی که ویزای  کشور مالتا را دارد در طول سال فقط لازم است یک روز در مالتا باشد و دیگر الزامی برای ماندن در این کشور وجود ندارد و میتواند به کشورهای دیگر شنگن رفته و اقامت کند و یا به کار مشغول شود. مالت دارای جاذبه‌های گردشگری طبیعی به ویژه در سواحل و کرانه‌هاست

اقتصاد : اقتصاد این کشور وابسته به بازرگانی بین‌المللی، تولیدات (پارچه، میوه و سبزی، فراورده‌های دامی)، صنایع کشتی‌سازی و لوازم الکترونیکی و جهانگردی است. واردات این کشور بیشتر شامل مواد غذایی، نفت، خودرو و کالاهای مصرفی است. معادن سنگ آهک بیشترین درصد منابع طبیعی این کشور را شامل می‌شود.

زبان : مالتی، انگلیسی

ارز رسمی :یورو

جمعیت : ۴۰۲,۰۰۰ نفر

همسایگان : در ۹۳ کیلومتری جنوب جزیره سیسیل)ایتالیا)، ۲۹۰ کیلومتری شرق تونس و ۲۹۰ کیلومتری شمال لیبی قرار گرفته‌اند.

هزینه زندگی : هزینه زندگی در مالت برای هر فرد مجرد (610.02€) و برای یک خانواده 4 نفره 2,213.17€ است.

افتتاح حساب بانکی : امکان پذیر است.

مالیات : %5-35

ارزش افزوده (VAT) : %18

residence-permit اقامت مالتا - اقامت دائم مالتا

اقامت مالتا

residence-permit اقامت مالتا - اقامت دائم مالتا

اقامت مالتا

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.

This site is protected by wp-copyrightpro.com