برنامه استان یوکان (YNP)

برنامه استان یوکان یک برنامه ی مهاجرت دولتی است که به گزینش متقاضیانی می پردازد که پتانسیل کافی و علاقه به مهاجرت برای گرفتن اقامت دائم خودشان و خانواده شان در منطقه ی یوکان کانادا از خود نشان دهند.

بر اساس برنامه ی مهاجرت به یوکان، شما می توانید با داشتن شرایط موجود در یکی از روش های زیر، واجد شرایط مهاجرت به این استان شناخته شوید:

  • برنامه ی کارگر ماهر
  • برنامه ی کارگر دارای تاثیر حیاتی
  • برنامه ی مهاجرت تجاری

برنامه ی کارگر ماهر

یک کارگر ماهر بایستی حائز شرایط زیر جهت مهاجرت به استان یوکان باشد:

  • کارفرما بایستی دارای یک کسب و کار ثبت شده در کانادا باشد و یا در بخش صنعتی یا شهرداری منطقه ی یوکان مشغول به فعالیت باشد. از زمان ثبت و فعالیت این شرکت بایستی حداقل یک سال گذشته باشد.
  • به استثنای شغل هایی که در فهرست کمبود نیروی ماهر قرار گرفته اند، کارفرما بایستی نیاز برای اشتغال را بررسی نموده و اثبات کند که نتوانسته است در منطقه یوکان یا کشور کانادا نیروی مورد نیاز خود را بیابد.
  • پیشنهاد شغل بایستی:
    • برای یک پست دائمی و تمام وقت باشد.
    • در زیر مجموعه ی تجارت یا مهارتی قرار داشته باشد که در سطوح O، A یا B در ماتریس طبقه بندی اشتغال ملی قرار گیرد.
    • نبایستی تضادی با توافق نامه های مذاکراتی بین کارفرما و کارمند داشته باشد.
    • بایستی حداقل نیازهای استانداردهای کاری منطقه ای را برآورده نموده و همچنین میزان پرداختی قابل مقایسه ای با دیگر صنایع داشته باشد.
  • متقاضی مهاجرت بایستی:
    • مدارک معتبر مورد نیاز برای یک شغل یا تجارت خاص را داشته باشد.
    • این مجوزها بایستی توسط دولت برای انجام شغل یا تجارتی مورد تایید قرار گیرد.
    • توانایی های پایه ی ارتباطی به زبان انگلیسی و یا فرانسوی را داشته باشد. نوع زبان بستگی به زبان مورد نیاز برای ارتباط در محل کار دارد.
    • خواهان شرایط پناهندگی نباشد.

از آن جایی که شما برای گرفتن پذیرش از طریق برنامه ی کارگر ماهر به یک شغل نیاز دارید، از شما دعوت می کنیم تا با استفاده از بخش رایگان جستجوي شغل در كانادا به پیدا کردن شغل مناسب خود بپردازید.

برنامه ی کارگر دارای تاثیر حیاتی

شرایط مورد نیاز برای احراز صلاحیت تحت روش برنامه ی کارگر حرفه ای در ذیل آمده است:

  • کارفرمای او بایستی دارای یک کسب و کار ثبت شده در کانادا باشد و یا در بخش صنعتی یا شهرداری منطقه ی یوکان مشغول به فعالیت باشد. از زمان ثبت و فعالیت این شرکت بایستی حداقل یک سال گذشته باشد.
  • کارفرما بایستی نیاز برای اشتغال را بررسی نموده و اثبات کند که نتوانسته است در منطقه یوکان یا کشور کانادا نیروی مورد نیاز خود را بیابد.
  • پیشنهاد شغل بایستی:
    • برای یک پست دائمی و تمام وقت باشد.
    • در زیر مجموعه ی تجارت یا مهارتی قرار داشته باشد که در سطوح C یا D در ماتریس طبقه بندی اشتغال ملی قرار گیرد. معمولا این حرفه ها نیاز به گذراندن دوره ی آموزشی متوسطه یا آموزش های حرفه ای خاص و یا آموزش ضمن خدمت دارد.
    • نبایستی تضادی با توافق نامه های مذاکراتی بین کارفرما و کارمند داشته باشد.
    • بایستی حداقل نیازهای استانداردهای کاری منطقه ای را برآورده نموده و همچنین میزان پرداختی قابل مقایسه ای با دیگر صنایع داشته باشد.
  • متقاضی مهاجرت بایستی:
    • اجازه ی انجام کار موقتی داشته باشد و حداقل به مدت شش ماه کار کرده باشد و یا اینکه در ارزشیابی های اولیه توانسته باشد 45 امتیاز کسب کند
    • اثبات نماید که از پشتوانه ی مالی کافی برای اسکان در یوکان برخوردار می باشد.
    • تجربه ی کاری مورد نیاز برای حرفه ای خاص را دارا باشد.
    • توانایی های پایه ی ارتباطی به زبان انگلیسی و یا فرانسوی را داشته باشد. نوع زبان بستگی به زبان مورد نیاز برای ارتباط در محل کار دارد.
    • خواهان شرایط پناهندگی نباشد.

از آن جایی که شما برای گرفتن پذیرش از طریق برنامه ی کارگر ماهر به یک شغل نیاز دارید، از شما دعوت می کنیم تا با استفاده از بخش رایگان جستجوی شغل در کانادا به پیدا کردن شغل مناسب خود بپردازید.

برنامه ی مهاجرت تجاری

یوکان به دنبال افرادی است که حداقل دارای 5 سال سابقه ی کاری بوده و بتوانند یک کسب و کار جدید به راه بیندازند و یا این که شریک تجاری برای یکی از کسب و کارهای موجود گردند و یا این که مشغول فعالیت های تولیدی و بازاریابی کالاها، خدمات، صادرات، فناوری یا تحقیق در بخش های مادر (دارای اولویت) شوند.

صلاحیت مختص متقاضیانی است که:

  • حداقل به مدت 5 سال به عنوان مدیر ارشد فعالیت داشته باشند یا این که سابقه ی مستقیم کارافرینی در زمینه ی کسب و کارهای مشابه با انواع پیشنهادی را دارا باشند. مهاجر کارافرین بایستی رزومه ای تحویل دهد (از نوع سوابق آموزشی) و همچنین طرح پیشنهادی، اظهارنامه های مالی و دیگر اسنادی که نشان دهنده ی تجارب آن فرد می باشد ارائه نماید. (به عنوان مدیر یا کارمندی در موسسه ای که مهارت های مورد نیاز برای ما را تحت پوشش قرار نمی دهد کار کرده است و می خواهد بر اساس کسب و کار خود فعالیت کند).
  • حداقل دارایی های خالص او بایستی به میزان 250 هزار دلار کانادا باشد که از این میان، 150 هزار دلار آن بایستی جزو دارایی های جاری مثل: پول نقد، حساب ذخیره در یک موسسه مالی، شرایط سپرده گذاری، پوشش های مالیاتی قابل تبدیل به پول و همچنین سرمایه گذاری ای که به آسانی در بازار قابل عرضه باشد مثل سهام تجارت عمومی و اوراق قرضه باشد.
  • حداقل یک بار از یوکان دیدن کرده باشد و در نتیجه، فهمی درست از کسب و کار در یوکان و محیط اجتماعی آن به دست اورده باشد. متقاضیان کسب و کار بایستی در زمان دیدار خود از یوکان، با یکی از کارمندان برنامه ی مهاجرت در شاخه ی گسترش صنعت و تجارت ملاقات داشته باشد.
  • كسب مهارت هاي ارتباطي مناسب در يكي از زبان هاي رسمي كانادا به منظور كسب و كار در يوكان
whitehores-in-yukon--639x321 برنامه استان یوکان

برنامه استان یوکان

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.

whitehores-in-yukon--639x321 برنامه استان یوکان

مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2