برنامه استان آلبرتا

برنامه استان آلبرتا (AINP) یک برنامۀ دولتی مهاجرت است که درخواست کنندگانی را گزینش می کند که علاقه مند و واجد شرایط برای مهاجرت و اقامت خود و خانواده شان در استان آلبرتا هستند.

تحت برنامه استان آلبرتا شما می توانید تحت بکی از برنامه های زیر واجد شرایط باشید:

  • جریان اجرایی از سوی کارفرما
    • دسته متخصصین و کارگران ماهر
    • دسته فارغ التحصیلان بین المللی
    • دسته کارکنان نیمه ماهر
  • جریان استخدام استراتژیک
    • دسته دارندگان ویزای ایالات متحده
    • دستۀ مشاغل مهندسی
    • دستۀ صنایع نیازمند به مجوز و عضویت
  • جریان کشاورزان خود اشتغال
  • جریان خویشاوندی

جریان اجرایی از سوی کارفرما

برای حائز بودن شرایط جریان اجرایی سوی کارفرما، شما باید یک پیشنهاد کار معتبر از سوی یک کارفرما در آلبرتا داشته باشید و شرایط یکی از زیر مجموعه های زیر را داشته باشید:

دسته متخصصین و کارگران ماهر

شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • یک پیشنهاد کار دائمی تمام وقت از سوی یک کارفرمای آلبرتایی در یک فرصت شغلی مهارتی (NOC 0, A, B); و
  • تحصیلات رسمی و یا مهارت تخصصی مورد نیاز برای موقعیت شغلی مورد نظر

دستۀ فارغ التحصیلان بین المللی

شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • یک پیشنهاد کار دائمی تمام وقت از سوی یک کارفرمای آلبرتایی در یک فرصت شغلی مهارتی (NOC 0, A, B)
  • تحصیلات رسمی و یا آموزشهای تخصصی مورد نیاز برای موقعیت شغلی مورد نظر
  • فارغ التحصیلی از یک موسسه تحصیلات تکمیلی (بالاتر از دبیرستان) در کانادا

دستۀ کارکنان نیمه ماهر

شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • یک پیشنهاد کار دائم از یک کارفرمای آبرتایی داشته باشید و در حال حاضر در حال کار برای آن کارفرما در یک شغل مناسب در یکی از صنایع زیر باشید:
    • فرآوری غذا و نوشیدنی ;
    • امور مهمانپذیری و هتلداری ;
    • تولید ;
    • حمل و نقل وسایل نقلیه سنگین راه دور ;
    • خدمات غذایی ;
  • تحصیلات رسمی و یا آموزشهای تخصصی برای موقعیت شغلی مورد نظر

از آنجا که برای درخواست از “جریان اجرایی از سوی کارفرما” نیاز به یک ‌پیشنهاد کاری از این استان دارید، ما از شما دعوت می‌كنیم جستجوی كار خود را از طریق ابزار جستجوی كار كانادا به صورت رایگان شروع كنید.

جریان استخدام استراتژیک

برای حائز بودن شرایط در جریان استخدام استراتژیک آلبرتا شما نیاز به پیشنهاد کار ندارید. سه دسته زیر برای این جریان وجود دارد:

دسته صنایع نیازمند به مجوز و عضویت

برای حائز بودن شرایط این دسته شما باید به طور موفق برنامۀ آموزشی گواهی صلاحیت را با سیستم کارآموزی و آموزش صنعتی آلبرتا (AIT) کامل کنید و هر دو مدرک گواهی حائز بودن شرایط و هم نامۀ دعوت از AIT را برای درخواست برای برنامه مهاجرتی آلبرتا در این دسته داشته باشید.

افراد خارجی که در حال حاضر در آلبرتا سکونت دارند و دارای گواهی صلاحیت هستند می توانند برای درخواست برنامۀ مهاجرتی آلبرتا (AINP) بدون درخواست از کارفرما در آلبرتا حائز شرایط باشند.

دسته مشاغل مهندسی

برای حائز بودن شرایط در این دسته، شما باید دارای تحصیلات و آموزش کافی به عنوان یک مهندس، طراح یا نقشه کش باشید و تجربۀ کاری در آلبرتا در یک فرصت شغلی مهندسی مناسب باشید..

افراد خارجی که در حال حاضر در آلبرتا با مدارک مهندسی طراحی یا نقشه کشی زندگی میکنند می توانند برای برنامۀ مهاجرتی آلبرتا بدون درخواست از یک کارفرمای آلبرتایی اقدام کنند.

به علاوه شما باید در حال حاضر برای یک کارفرمای آلبرتایی و در یک شرکت مهندسی، تدارکات و ساخت و ساز معتبر شاغل به کار باشید و یا اینکه در 2 سال گذشته کار کرده باشید. شغل شما باید در لیست مشاغل مهندسی – جریان استخدام استراتژیک AINPباشد.

دسته دارندگان ویزای امریکا

این دسته برای دارندگان ویزای ایالات متحده در دستۀ ویزای (E-3 , H-1C , H-1B1 , H-1B) که حداقل یک سال در مشاغل مهارتی با تقاضای بالا در آلبرتا کار کرده باشند ایجاد شده است.

برنامه مهاجرت استانی آلبرتا در حال حاضر درخواستهای جدیدی را که بعد از ۲۳ آگوست سال ۲۰۱۰ ارائه شده باشند مورد پذیرش قرار نمیدهد و فایل ارسالی به شما بازگردانده میشود. بدیهی است که پرونده هایی که واجد شرایط لازم این برنامه بوده و تا قیل از تاریخ ۲۳ آگوست ۲۰۱۰ ارسال شده باشند مورد قبول و رسیدگی قرار خواهند گرفت و زمان رسیدگی به پرونده ها نیز طبق برنامه زمانبندی روش مهاجرت استان آلبرتا خواهد بود.برای اینکه از مسیر فوق واجد شرایط بوده باشید لازم است که در حال حاضر در ایالات متحده آمریکا با داشتن ویزای کاری موقت در شغل و حرفه ای که مورد نیاز و تقاضای استان آلبرتا مشغول کار باشید.

مسیر کشاورز خود اشتغال

برنامه مهاجرت استانی آلبرتا برای کمک به مالکان و کشاورزان مزارع کشاورزی که دارای سوابق مشخص مدیریتی و منابع کافی مالی باشند طراحی شده و هدف از ان توسعه صنایع و فعالیتهای اقتصادی مرتبط با بخش کشاورزی استان آلبرتا میباشد.

برای اینکه از مسیر کشاورز خود اشتغال آلبرتا واجد شرایط باشید باید شرایط و موارد ذیل در شما احراز شوند:

  • سابقه مدیریت قبلی به همراه دارا بودن شرکت کشاورزی در حال فعالیت;
  • تحصیلات؛ آموزش و سابقه کاری کافی ضروری برای ایجاد یا توسعه ی مزارع کشاورزی در آلبرتا;
  • ارائه یک طرح اقتصادی برای تجارت کشاورزی و مزرعه داری که مورد توجه و نیاز آلبرتا قرار گیرد;
  • ارائه مدارکی دال بر آمادگی یک موسسه مالی کانادایی برای سرمایه گذاری در طرحهای کشاورزی و مزرعه داری شما در استان آلبرتا;
  • تعهد سرمایه گذاری به میزان حداقل ۵۰۰ هزار دلار بعنوان سرمایه یک موسسه کشاورزی;
  • دارا بودن حداقل ۵۰۰ هزار دلار کانادا و مدارک کافی دال بر دسترسی به این میزان سرمایه از منابع دیگر.

مالک یا کشاورز مرزعه محدود به فعالیت در زمینه محصولات اولیه کشاورزی است. اولویت به متقاضیانی داده میشود که با خرید موسسات کشاورزی موجب توسعه و رشد بخش کشاورزی و مواد غذایی در استان آلبرتا شوند. متقاضیان باید قصد خود مبنی بر سرمایه گذاری در بخش کشاورزی را از طریق طرح یا ایده اقتصادی خود مستند و مکتوب نمایند.

مسیر خانوادگی

یکی دیگر از روشهای برنامه مهاجرت استانی آلبرتا مسیر خانوادگی برای تسهیل امر مهاجرت بستگان ساکنین استان آلبرتا میباشد.

برنامه خانوادگی آلبرتا در حال حاضر درخواستهای جدید را برای اقدام از مسیر مزبور قبول نمیکند. پرونده هایی که از ۲۳ اگوست ۲۰۱۰ به بعد به اداره مهاجرت ارسال شده باشند به بستگان مستقر در آلبرتا مسترد خواهد شد. پرونده هایی که قبل از ۲۳ آگوست ۲۰۱۰ به آلبرتا رسیده باشند و تمام شرایط برنامه را دارا باشند طبق برنامه زمانبندی شده استان مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت. برای واجد شرایط شدن از این مسیر شما باید دارای عضوی از اعضای درجه اول خانواده خود مستقر در استان آلبرتا یاشید. (مادر، پدر؛ خواهر؛ پسر؛ دختر؛ خواهر، برادر، عمه ، خاله، دایی، عمو، خواهرزاده؛ برادرزاده) که ضمنا تمایل به پذیرش تعهدات اسپانسری شما نیز داشته باشند

فرد اسپانسر کننده باید شهروند یا دارای حق اقامت دائمی کانادا بوده و با داشتن حداقل ۲۱ سال سن قادر به نشان دادن مدارک کافی تمکن مالی برای تامین مخارج و هزینه های خود باشد.

بعلاوه شما میباید:

  • بین ۲۱ تا ۴۵ سال داشته باشید;
  • تسلط بالا به زبان انگلیسی داشته باشید ;
  • حداقل دارای مدرک دیپلم دبیرستان یا هنرستان بوده باشید;
  • گواهی کاری قوی از سوابق شغلی خود ارائه نمایند; و
  • حداقل ۱۰ تا ۲۰ هزار دلار به ازای هر فرد وابسته داشته باشید که نشانگر تمکن مالی کافی برای استقرار موفق در آلبرتا می‌باشد.
برنامه استان آلبرتا

برنامه استان آلبرتا

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.

مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2

مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2