ثبت شرکت در اسلواکی

ثبت شرکت در اسلواکی همراه با اقامت و حساب بانکی و ویزا کارت در یک پکیج دریافت کنید. در کوتاهترین زمان ممکن شرکت خود را ثبت نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

نوع ثبت شرکت در اسلواکی

1.شرکت سهامی خاص (A.S)

سرمایه اولیه شرکت: 25000 یورو

تعداد سهامداران : حداقل یک یا دو نفر

2.شرکت های با مسئولیت محدود (S.R.O )

سرمایه اولیه شرکت : 5000 یورو

مدارک مورد نظر برای ثبت شرکت در اسلواکی

  • گواهی عدم سوء پیشینه که بایستی به زبان انگلیسی و فارسی ترجمه شده باشد و همچنین به تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسد.
  • آدرس و کد پستی ده رقمی متقاضی ثبت شرکت اسلواکی در ایران
  • حداقل پنج اسم را جهت ثبت شرکت اسلواکی انتخاب و پیشنهاد دهیم.
  • اصل پاسپورت و کپی و دو نسخه کپی رنگی برابر اصل شده پاسپورت ارائه گردد.
  • عکس مورد استفاده در پاسپورت متقاضی اسکن شده ، تحویل داده شود.
  • ارائه بیزنس پلان و یا طرح توجیهی برای شرکت
nitra2-slovakia ثبت شرکت در اسلواکی

شرکت در اسلواکی

چرا ثبت شرکت در اسلواکی

  • کشور اسلواکی در مرکز اروپا واقع گردیده است.
  • گرفتن اقامت اسلواکی محدودیت سنی ندارید.
  • نیازی به هیچگونه مدرک تحصیلی و زبان مانند آیلتس و تافل (IELTS/TOFFEL)  ندارد.
  • نیاز به سابقه کار و سابقه بیمه ندارد.
  • با اخذ اقامت اسلوواکی شما شهروند درجه (1) یک اروپا (شینگن) هستید و از همان روز اول از کلیه حقوق شهروندی در اروپا (و منطقه شینگن) برخوردار هستید. اجازه کار و زندگی برای کلیه اعضای خانواده در هر یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا که شینگن هستند را دارید.
  • در مورد خانواده ها امکان معرفی هر یک از زن و شوهر به عنوان متقاضی اصلی وجود دارد.
  • هزینه زندگی در کشور اسلواکی بسیار پایین است.میانگین اجاره ماهیانه یک سوئیت 40 متری در زوریخ سوئیس هزار یورو می‌باشد ولیکن اجاره یک سوییت مشابه در براتیسلاوا حدود 250 یورو می‌باشد.
  • مردم اسلواکی بسیار خونگرم و مهربان و خوش بر خورد هستند و شما شاهد رفتارهای نژاد پرستانه در این کشور نخواهید بود.
  • کشور اسلواکی دارای بالاترین نرخ رشد اقتصادی در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا تا سال 2020 خواهد بود. در کشورهای دارای نرخ رشد اقتصادی بالا، ریسک سرمایه گذاری بسیار پایین است.
  • شما برای ثبت شرکت و گرفتن اقامت نیاز به ارائه مانده حساب بانکی فقط بمبلغ 20000 یورو (بیست هزار) در کشور اسلواکی دارید و کاملا قابل برداشت است در حالیکه این رقم در بسیاری از کشور های عضو اتحادیه اروپا بالای 500 هزار یورو میباشد. و 100 هزار یوروی آن برای یک تا دو سال بلاک می شود. و قابل برداشت نیست.
  • مالیات در این کشور نسبت به سایر کشورهای اروپایی بسیار پایین تر است.
  • واحد پولی آن یورو است.
  •  در برخی از کشور های اروپایی شما برای گرفتن اقامت سرمایه گذاری ملزم به استخدام یک یا چند نفر از شهروندان آن کشور هستید و این در حالیست که  در کشور اسلواکی چنین الزامی وجود ندارد.
  • بیمه خدمات درمانی در این کشور صد درصد هزینه های درمانی شما را پوشش کامل میدهد و شخص در مدت بیماری یا حادثه نیاز به پرداخت هیچ گونه وجهی ندارد.
  • در صورتیکه جهت اخذ اقامت، زن خانواده به عنوان متقاضی اصلی معرفی گردد در زمان بارداری به مدت شش ماه از پرداخت مالیات معاف میباشند و همچنین میتوانند از سازمان حمایت از مادران به مدت شش ماه حقوق دریافت کنند.
  • استفاده از مهدکودک برای فرزند شما رایگان و جز خدمات دولتی محسوب میشود.
  • آموزش زبان اسلواکی در مقطع مبتدی و پیشرفته بصورت صد درصد رایگان توسط موسسات دولتی انجام میشود.
  • تحصیل تا مقطع دانشگاه برای فرزندان شما در بهترین مدارس دولتی رایگان است.
  • تحصیل در دانشگاه به زبان اسلواکی رایگان می‌باشد.
nitra2-slovakia ثبت شرکت در اسلواکی

ثبت شرکت در اسلواکی

درباره ی اسلواکی

اسلواکی کشوری محصور به خشکی در اروپای مرکزی است  و پایتخت آن براتیسلاوا ست. بیشتر سطح سلواکی با کوهستان‌ها پوشیده  شده‌ است و این کوه‌ها همگی جزئی از رشته‌ کوه‌های بسکید و کارپات هستند. کوه‌های کارپات بیشتر نیمه شمالی کشور را دربر می‌گیرد.

دشت‌های پست اسلواکی تنها در جنوب غربی و منتهی‌الیه جنوب شرقی کشور قرار گرفته‌اند که جزئی از فلات پانونی به‌ شمار می‌آیند.

کوه‌های تاترا با ۲۰ قله بلندتر از ۲۵۰۰ متر مرتفع‌ ترین بخش از کوهستان کارپات را تشکیل می‌دهند؛ بیشتر مساحت تاترا در خاک اسلواکی قرار گرفته است. در شمال، نزدیک به مرز لهستان، کوه‌های تاترای علیا قرار دارند که از مناطق محبوب کوهنوردی و اسکی است و بسیاری از دریاچه‌ها و دره‌های خوش‌ منظره کشور در این محل قرار گرفته است. بلندترین نقطه اسلواکی، یعنی قله گرلاخ که ۲،۶۵۵ متر ارتفاع دارد و کوه کریوان که از نمادهای اسلواکی است نیز در همین منطقه واقع شده‌اند.

اقتصاد : اسلواکی به تولید و صدور خودرو و وسایل الکترونیکی، به ویژه به آلمان وابسته است و موتور محرکه رشد اقتصادی اسلواکی به طور انحصاری تقاضای خارجی است.

زبان : اسلواکیایی

ارز رسمی : یورو

جمعیت: حدود ۵٫۴  میلیون نفر

همسایگان : این کشور از غرب با جمهوری چک و اتریش، از شمال با لهستان، از شرق با اوکراین و از جنوب با مجارستان هم‌مرز است

هزینه زندگی: خانواده 3 نفره 1500 دلار در سال / خانواده 4 نفره متوسط بین 1800 تا 2000 دلار در سال

مالیات بر درآمد شرکت : %22

ارزش افزوده (VAT): 10%

nitra2-slovakia ثبت شرکت در اسلواکی

ثبت شرکت در اسلواکی

اقامت اسلواکی

اخذ تابعیت در کشورهای اروپائی برای همه کشورهای عضو آن، طبق قانون اتحادیه اروپا، پس از گذراندن پنج سال از دریافت کارت اقامت اولیه امکان پذیر است. در مورد کشور جمهوری اسلوواکی نیز همینطور است و پس از گذشت 5 سال می‌توان کارت اقامت دائم اسلوواکی را دریافت کرد و سپس با طی مراحل قانونی پاسپورت اسلوواکی را نیز دریافت نمود. ضمناً با داشتن سند ملکی در آلمان (یا هر کشور دیگر اروپایی شینگن) یا 18 ماه سکونت در آنجا، می‌توانید اقامت خود را به کشور ثالث تغییر دهید و به تبع آن پاسپورت آنجا را دریافت کنید.

بطور خلاصه : کشور اسلواکی عضو اتحادیه اروپا و شینگن می باشد و واحد پولی آن یورو است.

پایتخت آن شهر براتیسلاوا است که با پایتخت اتریش (شهر وین) فقط 56 کیلومتر فاصله دارد. و براحتی با مترو رفت و آمد می‌شود.

برخی از مردم در شهر وین شاغل هستند و در براتیسلاوا ساکن و زندگی میکنند.

هزینه های شهر براتیسلاوا برای یک خانواده 3 نفره ماهیانه 500 تا 700 یورو است.

با اقامت کشور اسلواکی شما به 24 کشور دیگر عضو شینگن براحتی رفت و آمد خواهید داشت و می توانید در آن کشورها زندگی کنید و کار کنید.

در ابتدا تا 5 سال اقامت بصورت 12 تا 18 ماهه داده میشود. و تمدید میگردد. بعد از 5 سال اقامت دائم اعطا میگردد.

انجام امورات آن فقط5 ماه طول میکشد و شامل اقامت متقاضی و خانواده وی (فرزندان زیر 18 سال) خواهد بود. اگر فرزند بالای 18 سال دارید میتواند بعنوان عضو هیئت مدیره و در قالب شریک در شرکت برای ایشان نیز اقامت گرفت

اخذ اقامت از طریق اسلوواکی، دارای هزینه بسیار کم در مقایسه با سایر کشورهاست که بخشی از مبلغ را در پایان و بعد از اخذ اقامت، پرداخت می‌کنید. (قرارداد با شما منعقد و یک نسخه نزد شما خواهد بود)

زبان رایج و بومی آن اسلواک است ولی از ابتدا 3 زبان اسلواک/ انگلیسی/آلمانی طبق استاندارد اتحادیه اروپا در مدارس آنها آموزش داده می‌شود.

با کارت اقامتی که روز اول دریافت میکنید ، از همان ابتدا شینگن بوده و دسترسی به سایر کشورهای عضو شینگن را برای کار و زندگی بهمراه اعضای خانواده خواهید داشت. لذا با داشتن این کارت:

  • شهروند درجه یک اروپا (شینگن) هستید.
  • می توانید گواهینامه رانندگی بگیرید
  • می توانید تحصیل رایگان داشته باشید.
  • می توانید حساب بانکی داشته باشید حتی CREDIT CARD
  • فرزندانتان را در مدارس کل اروپا ثبت نام کنید.
  • اجازه کار و زندگی قانونی در کل کشورهای اروپایی عضو شینگن
  • خیلی راحت‌تر می‌توانید با مراجعه به سفارت آمریکا، کانادا و یا انگلیس، ویزا دریافت نمائید. (چون شما شهروند اروپا هستید)

اقامت اسلواکی و ویزا

کشور اسلواکی عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد و برای مسافرت به اسلواکی نیاز به ویزا شنگن دارید. جهت دریافت ویزا حضور شخص متقاضی در زمان تعیین شده از طرف سفارت در محل سفارت جهت مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است.

آدرس سفارت اسلواکی درتهران : خیابان ولیعصر – خیابان زعفرانیه – پلاک 34 تلفن : 22411164 همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت سفارت اسلواکی در تهران به نشانی اینترنتی www.mzv.sk/teheran مراجعه نمائید.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای اسلواکی :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 3 ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران ) .
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل ) .
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته ) .
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان ) .
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود ) .
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.

nitra2-slovakia ثبت شرکت در اسلواکی

مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2