ثبت شرکت در مالزی

ثبت شرکت در مالزی

ثبت شرکت در مالزی

در مالزی برای هر گونه فعالیت تجاری ،اقتصادی احتیاج به ثبت شرکت با حساب مالی معین می باشد. بر خلاف مدل اقتصادی ایران اشخاص حقیقی مجاز به اخذ جواز کسب نیستندو صدور جواز کسب منحصر به اشخاص حقوقی می باشد.

یکی از رایج ترین شرکت ها در مالزی ، شرکت سهامی خاص با نام sendirian berhad )sdn.bhd) می باشد.

ثبت شرکت در مالزی بدون سرمایه اولیه:

این گزینه فقط برای کسانی می باشد که تنها قصد ثبت یک در شرکت در کشور خارجی را دارند، بنابراین امکان اخذ ویزا یا اقامت برای این گروه وجود ندارد.

با سرمایه 500هزار رینگیت : قابلیت اخذ اقامت مالزی برای یک الی دو نفر.

با سرمایه یک ملیون رینگیت : قابلیت اخذ اقامت مالزی برای یک الی سه نفر.

توضیحات ثبت شرکت در مالزی

  1. زمان لازم جهت ثبت شرکت در مالزی یک هفته می باشد.
  2. زمان لازم برای برای ایجاد گردش حساب تا سقف یک میلیون رینگیت 3 هفته پس از ثبت اولیه می باشد. ( در زمان ثبت شرکت با سرمایه 5000هزار وشرکت یک میلیون رینگیتی ، اداره ثبت شرکت ها مبلغ سرمایه اولیه شرکت را یک رینگت ثبت می کند ولی این شرکت با انجام گردش حساب تا سقف یک میلیون رینگت در طول 3 هفته ، سرمایه اولیه ثبت شده را تا یک میلیون رینگت افزایش می دهد.)
  3. جهت اخذ نمایندگی به علت پیچیدگی و وقتگیر بودن ابتدا بهتر است یک شرکت با نام تجاری مشابه شرکت ایرانی ثبت و سپس اقدام به فعالیت گردد.
  4. ویزای شرکتی زمانی قابل اخذ می باشد که متقاضی شرکت را ثبت کرده سپس دفتر یا کار محل خود را به اداره مهاجرت اعلام نموده و پس از اخذ مجوز فعالیت (جدا از ثبت شرکت)ضمن فعال بودن به مدت حداقل 2 ماه و انجام بازرسی توسط اداره مهاجرت اقدام به اخذ ویزا نماید.
  5. هزینه بر آوردی جهت اجاره محل دفتر ماهیانه بین 1000 الی 10,000 رینگیت میباشد (بستگی به محل دفتر دارد).
  6. هزینه یک خط تلفن ثابت بین 300 الی 1000 رینگیت می باشد که لازم است هنگام اجاره دفتر خریداری شود.
  7. هزینه اخذ مجوز از 500 رینگیت به بالا می باشد و بستگی به نوع فعالیت شرکت دارد.

ثبت شرکت در منطقه آزاد اقتصادی لابوآن مالزی

جزیره لابوآن واقع در قسمت شرقی مالزی به عنوان یکی از مناطق آزاد اقتصادی جهان در حال فعالیت می باشد. مناطق آزاد اقتصادی در دنیا به دلیل بهره مندی از شرایط خاص اقتصادی اعم از معافیت های مالیاتی ، تمهیدات خاص بانکی و اعتباری و سهولت تجارت آزاد در عرصه بین المللی همواره مورد توجه تجار و شرکت های بازرگانی بوده اند تفاوت عمده این نوع شرکت ها با شرکت های تجاری که در خارج مناطق آزاد ثبت می شوند معافیت از مالیات و امکان تجارت آزاد بین کشورهای مختلف دنیا بدون هیچ گونه محدودیت خواهد بود. ثبت شرکت در منطقه آزاد همان Private Limited و با اسامی  LTD. و LLC می باشد که برای ثبت آن حداقل به یک سهام دار و عضو هیئت مدیره نیاز می باشد این شرکت ها بسته به نوع فعالیت آنها دارای مزایای متفاوتی هستند.

ثبت شرکت در مالزی

ثبت شرکت در مالزی

مزایای ثبت شرکت در منطقه آزاد لابوآن  :

  • مالیات برای شرکت هایی با فعالیتهای سرمایه گزاری وغیرتجاری 0% و برای شرکتهایی با فعالیتهای تجاری 3% درآمد و یا 20.000 رینگیت مالزی درسال می باشد.
  • امکان ثبت شرکت با مالکیت ۱۰۰ ٪ سهام بدون نیاز به شریک بومی- حداقل به یک نفر مقیم نیاز است.
  • امکان ثبت شرکت با هرگونه نام و پسوندی بدون نیاز به اخذ مدارک خاص.
  • به دلیل وجود سیستم مدیریتی متمرکز در لابوان کلیه امور اداری و دولتی به راحتی و سهولت انجام می پذیرد.
  • عدم لزوم معرفی دفتر کار در لابوان.
  • هزینه های پایین تاسیس و اداره شرکت.
  • عدم کنترل مبادلات ارزی.
  • تجارت و سرمایه گذاری بین المللی.
  • اخذ اقامت.
  • دریافت ویزای کار.
  • امکان افتتاح حساب بانکی در بانک های معتبر دنیا و کوالالامپور.

مزایای گرفتن ویزای کار:

  • اخذ ویزای کار مالزی در کمتر از ۱۵ روز.
  • اعتبار 2 ساله قابل تمدید.
  • قابلیت اسکان در 11 ایالت و زمین های فدرال مالزی.
  • امکان درخواست ویزای وابسته برای اعضای خانواده (همسر، فرزند، پدر، مادر، خواهرزاده و برادرزاده).
  • امکان کار و سرمایه گزاری در مالزی و جاهای دیگر.
  • 0% مالیات بر درآمد شخصی.

زمان بندی  مراحل :

امور اداری و تکمیل ثبت شرکت 15 تا 45  روز بر اساس میزان ترافیک اداره ثبت.

پروسه ویزا 15 روز تا 1 ماه بر اساس ترافیک اداره مهاجرت.

مراحل ثبت :

  1. ارائه مدارک و پرداخت هزینه های ثبت (توسط متقاضی)
  2. انجام امور اداری مربوط به ثبت شرکت و تکمیل پروسه (توسط ما)
  3. تکمیل مدارک ویزا و پرداخت هزینه های آن ( توسط متقاضی)
  4. انجام امور اداری مربوط به ویزا و دریافت تائیدیه ویزا (توسط ما)
  5. در این مرحله متقاضی باید به لابوآن سفر کند و تائیدیه ویزا را به اداره مهاجرت برده و پس از پرداخت هزینه های اداری  که حدود 800 تا 1500 رینگیت مالزی میباشد برچسب ویزا در پاسپورت  متقاضی الصاق می شود.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در مالزی :

  • سه نام پیشنهادی برای شرکت که به تایید اداره ثبت شرکت های مالزی برسد.
  • کپی برابر اصل پاسپورت
  • تعیین موضوع فعالیت شرکت (سرمایه گذاری‚ تجاری‚ خدماتی…)
  • ارائه طرح کسب و کار (business plan)
  • نامه از بانک (در صورت داشتن حساب در بانک خارجی) جهت تایید شماره حساب (نامه با سربرگ و مهر بانک)
  • آدرس محل سکونت سهامداران (جهت تایید آدرس باید قبض برق ارائه شود.)
  • مشخص کردن سهم شرکاء.

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۲۱۲۲۳۹۴۳۹۸ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.

مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2

مهاجرت به آمریکا ویزای سرمایه گذاری E2