مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا

مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم تکمیل شده همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه

توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.

از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.

دو قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی

– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی

– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا اسپانیایی

– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت اسپانیا ارائه شود.

ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا

رزرو هتل در یک یا چند شهر اسپانیا برای کل مدت اقامت

بیمه مسافرتی

آدرس سفارت اسپانیا در تهران :

دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰.
تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ –۲۲۵۶۸۶۸۴

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶- ۹

grenada مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا

پاسپورت گرانادا

grenada مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا

پاسپورت سنت لوسیا

grenada مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا

فرصتی محدود برای دریافت اقامت دائم اروپا ( تنها 60 پرونده )

grenada مدارک مورد نیاز برای ویزای اسپانیا

اقامت پرتغال

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۰۴۴۲۰۳۲۸۶۰۵۰۹ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.