مدارک لازم ویزای دانمارک

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

– 2 قطعه عکس 3 در 4 (جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن)

– کپی از تمام صفحات شناسنامه

– کپی از تمام صفحات سند مالکیت که فرد متقاضی ویزا باشد

گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری

– کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده

– حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50 میلیون تومان می باشد (بابت هر نفر)

– مدارک شغلی:

  • برای کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه تامین اجتماعی 1 سال قبل از سفر
  • برای کارمندان بخش دولتی : کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
  • برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره …) : کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
  • برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی
  • برای کسبه : کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی

– کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی (آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)

تمامی مدارک می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شوند — با مهر و امضای رسمی دارالترجمه —

سوالات متداول

هزینه سفارت 60 یورو و به عهده فرد متقاضی می باشد

حضور فرد متقاضی ویزا در روز سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی می باشد

گرفتن جواب ویزا بر عهده راستین گشت می باشد

برای افرادی که قصد ویزای بلژیک را دارند ارائه دعوتنامه معتبر از یک شرکت دانمارکی و یا یک شخص از دانمارک الزامی می باشد

حداقل زمان لازم جهت وقت عادی سفارت دانمارک 40 روز کاری می باشد

آدرس سفارت دانمارک در ایران

تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از پل صدر ، کوچه هدایت ، کوچه دشتی ، پلاک 10

تلفن سفارت دانمارک: 28155000

ساعت کاری سفارت جهت مصاحبه : در روزهای سه شنبه تا پنج شنبه از ساعت 13:30 تا 15:00

grenada مدارک لازم ویزای دانمارک

پاسپورت گرانادا

grenada مدارک لازم ویزای دانمارک

پاسپورت سنت لوسیا

grenada مدارک لازم ویزای دانمارک

فرصتی محدود برای دریافت اقامت دائم اروپا ( تنها 60 پرونده )

grenada مدارک لازم ویزای دانمارک

اقامت پرتغال

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۰۴۴۲۰۳۲۸۶۰۵۰۹ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.