مدارک لازم جهت ویزای یونان

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

– 4 قطعه عکس 3در4(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن)

– کپی از تمام صفحات شناسنامه

– کپی از تمام صفحات سند مالکیت که به نام فرد متقاضی ویزا باشد

– گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری

– کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده

حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50 میلیون تومان برای هر نفر (نکته مثبت جهت اخذ ویزای یونان)

– مدارک شغلی :

  • دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی
  • صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل،عضو هیات مدیره …) : کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
  • کارمندان بخش دولتی : کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
  • کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی
  • کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی

– کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا ، کانادا ، شنگن ، سوییس ، انگلیس ، استرالیا)

تمامی مدارک فوق باید به انگلیسی ترجمه شوند – با مهر و امضای رسمی دارالترجمه و تاییدیه وزارت امور خارجه و دادگستری

 آدرس سفارت یونان در تهران

تهران ، بلوار آفریقا(جردن ، نلسون ماندلا) ، بلوار اسفندیار ، پلاک 43

تلفن های سفارت یونان : 22050533- 22053784

روز و ساعت کاری سفارت یونان : یکشنبه تا پنجشنبه / ویزا : دوشنبه و سه شنبه از ساعت 10 تا 12

 آئین نامه گمرکی

اجناس و اقلام ورودی از کشورهای عضو اتحادیه معاف از مالیات میباشند . در مورد سایر کشورها تدابیر امنیتی شدیدتری صورت میگیرد . هنوز هم گاهی اتفاق می افتد که مسافرین مشکوک به حمل مواد مخدر تصادفا مورد بازرسی قرار گیرند . قوانین حمل دارو نیز بسیار سختگیرانه است و مسافرین بایستی از پزشک مربوطه مجوز آن را دریافت نمایند . ورود داروهای کدئین دار نیز بدون نسخه پزشک به کشور یونان ممنوع میباشد . همچنین ورود عتیقه جات و آثار باستانی (هر چیزی با قدمت بیش از 100 سال ) بدون مجوز به کشور یونان ممنوع است .

grenada مدارک لازم جهت ویزای یونان

پاسپورت گرانادا

grenada مدارک لازم جهت ویزای یونان

پاسپورت سنت لوسیا

grenada مدارک لازم جهت ویزای یونان

فرصتی محدود برای دریافت اقامت دائم اروپا ( تنها 60 پرونده )

grenada مدارک لازم جهت ویزای یونان

اقامت پرتغال

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۰۴۴۲۰۳۲۸۶۰۵۰۹ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.