مدارک لازم جهت دریافت ویزای سوئد 

  1. اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه
  2. دو قطعه عکس4در3 (جدید ، رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن)
  3. شناسنامه
  4. سند مالکیت به نام فرد متقاضی
  5. گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری
  6. کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده
  7. حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50 میلیون تومان برای هر نفر
  8. مدارک شغلی :
  • دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها : کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی
  • صاحبان شرکت های خصوصی (مدیر عامل ، عضو هیات مدیره و…) : کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
  • کارمندان بخش دولتی : کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی
  • کارمندان بخش خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی
  • کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی
  1. کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)
  2. بیمه مسافرتی

تمامی مدارک جهت ویزای سوئد باید به زیان انگلیسی ترجمه شوند — با مهر و امضای رسمی دارالترجمه —

سوالات متداول

حداقل زمان لازم جهت وقت سفارت سوئیس 40 روز کاری می باشد

هزینه سفارت سوئیس 60 یورو و بر عهده فرد متقاضی می باشد

حضور فرد متقاضی ویزای سوئیس در روز سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری الزامی است

اخذ ویزا سوئد بدون ارائه دعتونامه امکان پذیر نمی باشد و ارائه دعوتنامه معتبر از یک شرکت سوئدی و یا یک شخص مقیم سوئد الزامی می باشد

آدرس سفارت سوئد در ایران

آدرس سفارت سوئد : تهران ، پاسداران شمالی ، بالاتر از فرمانیه ، خیابان بوستان نبش کوچه نسترن ، پلاک 27

شماره تماس سفارت سوئد : 23712200 – 22296802

ساعت کار سفارت در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 تا 11:30

آئین نامه گمرکی سوئد

استکهلم پایتخت سوئد و آرلندو فرودگاه اصلی این شهر است . تمامی مسافرین در بدو ورود توسط مسئولین گمرک موظف به پر کردن فرم بازرسی هستند .

حمل مواد مخدر در این کشور جرم محسوب میشود ، بخصوص اگر مسافر اهل کشور دانمارک باشد بار و مدارکش بطور دقیق بررسی و چک میگردد .

ورود فراورده های گوشتی و محصولات گیاهی از کشورهای عضو اتحادیه و همچنین غیر عضو دارای محدودیت میباشد .

grenada مدارک لازم جهت دریافت ویزای سوئد

پاسپورت گرانادا

grenada مدارک لازم جهت دریافت ویزای سوئد

پاسپورت سنت لوسیا

grenada مدارک لازم جهت دریافت ویزای سوئد

فرصتی محدود برای دریافت اقامت دائم اروپا ( تنها 60 پرونده )

grenada مدارک لازم جهت دریافت ویزای سوئد

اقامت پرتغال

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۰۴۴۲۰۳۲۸۶۰۵۰۹ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.