مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

  1. تکمیل فرم درخواست ویزای شنگن بطور کامل
  2. یک قطعه عکس جدید رنگی (4X3، تمام رخ و با زمینه سفید)
  3. گذرنامه معتبر و امضا شده توسط صاحب گذرنامه به همراه فتوکپی (اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد)
  4. کپی ویزاهای گذشته
  • فتوکپی از کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی ، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته (درپاسپورت جدید و قدیم)
  • کلیه روادیدهای دریافت شده ازکشورهای عضو شنگن (در پاسپورت جدید و قدیم)
  1. فتوکپی شناسنامه (کلیه صفحات)
  • همراه داشتن پاسپورت های قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده و یا به هر دلیل تعویض شده است.
  1. معرفی نامه از محل کار
  • اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج اگهی ثبت شرکت
  • کپی از هر گونه تغییرات شرکت
  • اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی به همراه کپی
  • چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد
  • اثبات بر فعال بودن شرکت
  • برگه رسمی حقوق دریافتی (اولین و اخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز می باشد) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه)
  • نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)
  1. دعوتنامه های امضا شده باید با جزییات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت ، مدت اقامت و آیا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت کنندههزینه های مربوطه را بعهده خواهد گرفت یا خیر ، قید گردد . همچنین کپی از کارت اقامت و یا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساببانکی دعوت کننده
  2. در صورتیکه شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید : اصل قرارداد نمایندگی و کپی از ان.
  3. اثبات همکاری های گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاری های بین المللی مانند : بارنامه ، اثبات پرداختی ها ،پیش فاکتور (پروفرما اینویس ، به عنوان اثبات قابل قبول نمی باشد) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین
  4. در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری
  5. رزرو هتل و تاییدیه آن
  6. بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن به همراه کپی (حداقل پوشش بیمه مذکور می بایست مبلغ 30،000 یورو یا 50،000 دلار امریکا باشد . پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمک های فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد)
  7. رزرو بلیط رفت و برگشت
  8. متقاضیان روادید باید هر کدام مستقلا با تکمیل فرم درخواست روادید همراه با کلیه مدارک درخواست شده ، اقدام به تعیین وقت قبلی جهت ارایه مدارک نمایند

اطلاعات تماس سفارت پرتغال در تهران

تهران ، خیابان دروس ، خیابان هدایت ، کوچه روزبه ، پلاک 16

تلفن تماس سفارت پرتغال : 22764060

روز وساعت کاری : یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 تا 15

pt مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

pt مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

پاسپورت گرانادا

pt مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

پاسپورت سنت لوسیا

pt مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

فرصتی محدود برای دریافت اقامت دائم اروپا ( تنها 60 پرونده )

pt مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

اقامت پرتغال

برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های : ۰۰۴۴۲۰۳۲۸۶۰۵۰۹ تماس بگیرید یا بر روی لینک روبرو کلیک کنید و شماره تماس و ایمیل خود را برای ما ارسال کنید، مشاوران ما با شما تماس خواهند گرفت.